Skab dominans med E-mail marketing

Play Video

Mød vores kunde
Sabina

“Altså mine forventninger er indfriet x400… Min største udfordring var annoncering, og især det her med at nå ud til folk. Der er en gensidig forståelse igennem hele samarbejdet. Det betyder jo alt for mig, at jeg kan have hænderne i det som jeg elsker. Helt fantastisk samarbejde!”

Emil Nissen
Emil Nissen

Nissen&Co Ads library

Vi er speakers på Danmarks største E-mail konference

Vi er ikke bange for at lære fra os og dele eksempler fra vores kunder. Derfor kan vi også stolt sige, at vi er speakers på Danmarks største e-mail konference, der løber af stablen hvert år. Her mødes over 700 deltagere, der har interesse inden for e-mail, hvor vi deler ud af alt vores erfaring. Konferencer som disse giver os et endnu skarpere blik på vores ydelser, når vi skal ud og præsentere det for et stort publikum.

Katalog målrettet dine kunders adfærd

Det er vigtigt at skabe indhold i dine nyhedsbreve, som tager udgangspunkt i dine kunders interesser. På den måde hjælpes de på vej til at gennemføre hele kunderejsen.

Derfor sørger vi for at oprette og anvende produktkataloger, som tager 100% udgangspunkt i dine kunders adfærd på hjemmesiden.

Det rigtige valg for din e-mail marketing

Det er vigtigt at vælge et e-mail system, som skaber det bedste udgangspunkt for din markedsføring. Derfor er vi også meget stolte af være Klaviyo partnere.

Klaviyo er uden tvivl det system, som skaber de allerbedste rammer for e-mail marketing grundet de mange muligheder, som systemet udbyder. Og så tilbyder Klaviyo nem og hurtig integration med dine Facebook Lead Ads og website, så du hele tiden er in loop med dine data. 

Gratis potentiale analyse af din forretning

Alle succesfulde samarbejder, starter med at vores kunder tager kontakt til os.

Du har lige nu muligheden for at udfylde formularen, hvorefter Emil vil vende retur, og fortælle dig hvad der skal til for at løfte netop din forretning.

Det er ikke alle, som vi kan hjælpe, men du skal ikke holde dig tilbage.

Emil Nissen
Emil Nissen

Direktør
Tlf. +45 20 64 57 86