Styrk din virksomhed med Google Ads

Play Video

Mød vores kunde
Maja

“Inden for de sidste tre til fire måneder har vi haft en stor fordobling af vores omsætning… Selvom det har været en kriseramt tid, så har vi kun haft kæmpe stor vækst, og det er der ingen tvivl om, det er på grund af annoncering. Så på den måde, så har vi faktisk haft mere travlt nogensinde.. Det er ubetinget det bedste makkerpar, som vi har haft af samarbejde.”

Emil Nissen
Emil Nissen

Nissen&Co Ads library

Google inviterer os på besøg med vores kunder

Som bureau er vi partner med Google, og hvad vil det så sige? Det vil sige, at vi får adgang til de nyeste features før alle andre, og dette gør, at vi hele tiden er på forkant med tiltag, der kan øge vores kunders performance. Vi har i samarbejde med Google en løbende dialog, der hjælper os med at få maksimal udbytte ud af de kampagner, som vi laver for vores kunder. Et samarbejde, som vi ikke kunne være foruden.

Optimering af dit feed for bedre performance

Èn af de vigtigste måder at få succes med Google Ads er igennem Shopping-annoncer. Her rammer vi potentielle kunder med visuelle bannere, når de søger efter dit produkt. Vi arbejder tæt sammen med Feedr, der er et software, som sikrer os, at vores produkter bliver vist på de søgeord, som genererer den højeste profit for vores kunder.

Optimering mod det der tæller... Din bundlinje

Nej, vi sikrer ikke kun toplinje. Vi fokuserer altid på din bundlinje og skalerer i det tempo, hvor det også er rentabelt. Derfor starter alle vores samarbejder også med, at vi får klarlagt dine omkostninger, hvortil vi udarbejder en økonomisk plan, som vi kan følge for at sikre os, at vi ikke glemmer bundlinjen. I tæt samarbejde med Reaktion.com anvender vi deres system til at samle det hele for at give vores kunder et bedre overblik.

Gratis potentiale analyse af din forretning

Alle succesfulde samarbejder, starter med at vores kunder tager kontakt til os.

Du har lige nu muligheden for at udfylde formularen, hvorefter Emil vil vende retur, og fortælle dig hvad der skal til for at løfte netop din forretning.

Det er ikke alle, som vi kan hjælpe, men du skal ikke holde dig tilbage.

Emil Nissen
Emil Nissen

Direktør
Tlf. +45 20 64 57 86