Mhome
Play Video

Mød vores kunde
Maja

“Inden for de sidste tre til fire måneder har vi haft en stor fordobling af vores omsætning… Selvom det har været en kriseramt tid, så har vi kun haft kæmpe stor vækst, og det er der ingen tvivl om, det er på grund af annoncering. Så på den måde, så har vi faktisk haft mere travlt nogensinde.. Det er ubetinget det bedste makkerpar, som vi har haft af samarbejde.”

Mød vores kunde
Mads-Emil

“Vi var trætte af, at vi altid skulle opgradere vores enten sølv, guld og premium-pakke for at få hjælp til vores annoncering. Vi savnede handling, og det må man sige skete, da Nissen&Co tog over”

Play Video
Play Video

Mød vores kunde
Sabina

“Altså mine forventninger er indfriet x400… Min største udfordring var annoncering, og især det her med at nå ud til folk. Der er en gensidig forståelse igennem hele samarbejdet. Det betyder jo alt for mig, at jeg kan have hænderne i det som jeg elsker. Helt fantastisk samarbejde!”

Andre resultater vi har skabt

Alt samlet et sted!

Vi har hjulpet denne kunde med at opskalere deres webshop inden for interiør ved at tage ansvar for deres markedsføring på Facebook, Instagram, Google, e-mail og affiliate. Vores kunde søgte en samarbejdspartner, som kunne agere sparringspartner og eksekvere hurtigt, også i weekenderne, når behovet opstod.

Nye højder

Vi har hjulpet denne kunde med at tage deres hobbyprojekt til det næste niveau, så det nu er blevet en fuldtidsforretning for dem. Vi er utroligt stolte af at have været en del af denne rejse. Vi har taget ansvar for hele markedsførings- strategien, herunder annoncering på Facebook, Instagram, e-mail marketing og Google Ads. Vores kunde søgte en samarbejdspartner, der kunne tage sig af alle annonceringsopgaver.

Kraftig vækst!

Vi er stolte af at kunne præsentere endnu en succesfuld case, hvor vi har hjulpet en e-commerce virksomhed med at opnå en kraftig vækst over det seneste år. Vi har håndteret alt annoncering på Facebook, Instagram, E-mail og Google Ads. Udover at eksekvere disse opgaver, har vi også bidraget strategisk til kundens forretning.

Fokus på konvertering

Vi har hjulpet denne kunde med at vækste inden for bolig- og haveområdet ved at tage ansvar for alt lige fra de mindste detaljer. Vi har bygget en konverterbar hjemmeside i Shopify, opsat annoncering på Facebook, Instagram, Google, e-mail og ydet generel sparring om hele virksomhedsdriften.

Fra 0 til 1.8 million

Vi er stolte af at præsentere endnu en case, hvor vi har hjulpet en kunde med en ny idé. Vi havde allerede et samarbejde med kunden på et andet projekt, og da de kom til os med denne nye udfordring, sagde vi naturligvis ja. Vi påtog os ansvaret for hele processen med at opbygge en webshop i Shopify og styre annoncering på Facebook, Instagram, Google og e-mail marketing. Vi lagde et solidt fundament og satte kunden i stand til at skabe gode resultater.

Er du vores næste succescase?

Gratis potentiale analyse af din forretning

Alle succesfulde samarbejder, starter med at vores kunder tager kontakt til os.

Du har lige nu muligheden for at udfylde formularen, hvorefter Emil vil vende retur, og fortælle dig hvad der skal til for at løfte netop din forretning.

Det er ikke alle, som vi kan hjælpe, men du skal ikke holde dig tilbage.

Emil Nissen
Emil Nissen

Direktør
Tlf. +45 20 64 57 86